Mi lenne a helyes? Lent folyt.
Szia
Igen ettől is lehet ennyi tejcsid!
néha azért ürítsd ki a melleidet és akkor lehet hogy nem tápszert kéne neki este adni hanem oda adhatnád a lefejt tejet
mennyit eszik nem méred?
Én úgy csináltam, hogy naponta néhányszor fejtem, szoptatás után, aztán egyre kevesebbszer, végül már csak reggel (reggel mindig több van).
Sok tejem volt, napi 100-akat fagyasztottam le.
És én nem adtam tápszert, minek, a sok tej mellett? 5 hós koráig csak és kizárólag szopott.
Szóval, szerintem tedd rá mindkét cicire minden etetéskor, és utána fejjél. Max 10 perc fejés / cici.
2,5-3 óránként próbáld etetni, még ezt tudom javasolni (persze ha 2 óra után sír, akkor azért ne éheztesd :)).
Bocsi a kérdésért de ha ennyi tejed van minek a tápszer?Miért nem lehet fürdés után rögtön cicire tenni és így elaltatni?
Igen a sok szoptatástól van ennyi tejed amit nem kell fejni ha ő mindig kiszívja.
Az én fiam két óránként szopott 8 hónapos koráig és soha nem fejtem.Egy idő után beáll a kereslet kínálat elve és akkor majd csak annyit termel a cicid amire szüksége lesz a babádnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!