Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi lenne a helyes? Lent folyt.

Mi lenne a helyes? Lent folyt.

Figyelt kérdés
2 honapos a kislanyom es nem fejem a tejem, csak szopik de viszont egyszerre nem mindig lakik jol, es van hogy 1 ora mulva szopik ujra de mindig tele van a mellem,szerintetek fejjem ki? meg akkor is igenybe veszi a mellemet mikor csak szopo ingere van, mondjuk az egesznap fent all nala de a cumit azt nem veszi el oklendezik tole,este cumisuvegbol kap furdes utan tapszert de utanna szopik meg,mert nem tudna elaludni.hajnalba szopik szoval allandoan ingerelve van a cicim,ettol is lehet annyi tejem?
2012. máj. 17. 19:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia

Igen ettől is lehet ennyi tejcsid!

néha azért ürítsd ki a melleidet és akkor lehet hogy nem tápszert kéne neki este adni hanem oda adhatnád a lefejt tejet

mennyit eszik nem méred?

2012. máj. 17. 19:27
 2/4 A kérdező kommentje:
nem merem,hat szepen hizik kakil, pisil minden okes jovoheten viszem a dokihoz oltasra ott lemerik ujra!
2012. máj. 17. 19:38
 3/4 Avery ***** válasza:

Én úgy csináltam, hogy naponta néhányszor fejtem, szoptatás után, aztán egyre kevesebbszer, végül már csak reggel (reggel mindig több van).

Sok tejem volt, napi 100-akat fagyasztottam le.

És én nem adtam tápszert, minek, a sok tej mellett? 5 hós koráig csak és kizárólag szopott.

Szóval, szerintem tedd rá mindkét cicire minden etetéskor, és utána fejjél. Max 10 perc fejés / cici.

2,5-3 óránként próbáld etetni, még ezt tudom javasolni (persze ha 2 óra után sír, akkor azért ne éheztesd :)).

2012. máj. 17. 22:16
 4/4 TKI Ibolya ***** válasza:

Bocsi a kérdésért de ha ennyi tejed van minek a tápszer?Miért nem lehet fürdés után rögtön cicire tenni és így elaltatni?

Igen a sok szoptatástól van ennyi tejed amit nem kell fejni ha ő mindig kiszívja.

Az én fiam két óránként szopott 8 hónapos koráig és soha nem fejtem.Egy idő után beáll a kereslet kínálat elve és akkor majd csak annyit termel a cicid amire szüksége lesz a babádnak.

2012. máj. 17. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!