Helyes mellretétel- pontosan mit jelent?
Figyelt kérdés
Mellbimbó kisebesedésének elkerülésére mindenhol azt tanácsolják, hogy tegyük helyesen mellre a babát. Ha adott az, ahogy a baba bekapja a mellbimbót, bekapja az egészet, nyelvfék rendben és mégis tiszta vérömleny és seb a bimbó, akkor mit lehet még tenni mielőtt bimbóvédőt kezdenék el használni?2010. aug. 10. 14:21
1/8 anonim válasza:
ne csak a mellbimbót hanem az egész bimbóudvart kapja be !
igen akkor megpróbálnám a bimbóvédőt v. fejnék.
2/8 anonim válasza:
Ha sebes a bimbó, az azt jelenti, hogy a babának nem a lágyszájpada, hanem az ínye ér oda. Azaz nincs jól mellre téve.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Értem, de hogyan kell helyesen mellre tenni? Minden benne van a szájában, ami csak belefér, testhelyzet jó (velem szemben stb stb)
2010. aug. 10. 14:32
4/8 anonim válasza:
baba hasa a te hasadnál szorosan a testednél
a szája egyvonalban a melleddel és amikor a legnagyobbra tátja a száját akkor tedd bele az egészet.
ez az oldaltartás igy a legkényelmesebb neked is.
nincs egy védőnő aki megmutathatja mert ez igy elég gáz ...
5/8 anonim válasza:
youtube-on láttam helyes mellretevő pár perces videókat.
nézz meg párat.
6/8 anonim válasza:
youtube-ra angolul is beírhatod: breastfeeding
és kiad egy csomó videót.
7/8 anonim válasza:
nem tudom, hogy mit csinálsz rosszul, de ez talán segít:
8/8 anonim válasza:
A kisebesedésre még annyit tanácsolnék, hogy egy kis anyatejjel kend be a sebes területet és hagyd megszáradni rajta. Ezt ismételd meg, míg meg nem gyógyul. Az anyatej sok dologra jó, használd! (pl. eldugult orrba cseppentve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!