Tényleg akkora tragédia, ha egy közel két éves gyerek még szopizik?
ÁÁÁÁÁÁ,dehogy,ne hallgass SENKIRE ! az én kisfiam 2 és fél éves koráig szopcsizott,megvártam,mig Ő úgy gondolja,h nem kell már neki..
A Te Babád,Te érzed úgyis,h mi a jó NEKi!:-) hát nem?
más mindenki meg
Én mai napig bánom, hogy a 22 hós fiamat elválasztottam... Erre nem voltunk megérve : sem ő, sem én. Szopizás alatt beteg sem volt, utána kórházban kötöttünk ki. Persze tudom, hogy ez nem feltétlenül függ össze a szopizással.
Sajnos hallgattam másokra...
Nem dicsekedtem én sem azzal, hogy szopizik, de amikor mamáknál voltunk, akkor látták vagy ha ismerősök rákérdeztek, nem hazudtam.
Ami pedig a köztereket illeti: sosem volt gond. Tudta, hogy csak akkor szopcsizik amikor otthon vagyunk. Ha pedig kérte, akkor mindig "tejcsit" kért és nem "cicit".
Amig a baba igényli, illetve neked nem teher, addig mások véleményétől függetlenül folytasd a szoptatást.
Én is ezt fogom tenni a második gyerekemmel.
"Nincsen értelme"? ez egy kisssssé erős kijelentés..
Hogy MI az érteleme,azt csak a baba és Anyukája érzi:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!