Mennyi idő múlva felejti el a cicit a gyerek?
Figyelt kérdés
2 éves, karácsony óta nem szopizunk. Előtte már többször is próbáltam leszoktatni, most úgy sikerült, hogy apa itthon volt 2 hetet, és mindig ő fektette le. Néha még most is eszébe jut, és kéri, pedig már 2 hete. Igaz, most viszonylag nagyobb hiszti nélkül tudomásul veszi, hogy nem. De félek, ha megint jön a foga (még 4 hiányzik) vagy megbetegszik, ilyesmi, akkor nem fogja megint nagyon követelni?2012. jan. 4. 21:32
1/4 anonim válasza:
Nyugi, ehhez is idő kell. Ha már elvettétek tőle, akkor sem fogzáskor, sem betegségkor ne add neki vissza. Majd túllép rajta, néhány hét kell neki.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem akarom már visszaadni. Eddig is voltak felindulásaim, de 1-2 nap után annyira ordított, hogy inkább beadtam a derekam. Ennyi ideig még nem bírtuk, de most már eltökélt vagyok. Csak fura ez nekem, mert a lányom egyik napról a másikra hagyta el, mindenféle balhé nélkül.
2012. jan. 4. 22:25
3/4 anonim válasza:
Eddig szerintem azért balhézott,amit te is irtál,nem voltál elég határozott,érezte a gyerek,hogy megingatható vagy ha hisztizik érte :) Nem hiszem,hogy követelni fogja. Ha kéri mondj kategórikus nemet és akkor valószinüleg nem próbálkozik majd cirkusszal sem.
4/4 xStefix válasza:
Ha döntöttél, akkor legyél következetes szerintem is.
Egyébként az enyém 3 éves kora után (nyár elején) hagyta el magától, de most, hogy várom a kistesót és a minap szóba került, hogy a pici babák szopiznak, újra eszébe jutott a dolog. Ő már nem kérte, de jött hozzám és mutatta a mellem, hogy benne van a tejcsi. Szóval emlékezett rá.
Légy türelmes, lehet, hogy még egy ideig eltart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!