Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Házi szilvalekvárt lehet...

Házi szilvalekvárt lehet enni? Nem fog a gyerek hasa fájni? Tegnap csak a bableves levét ettem meg a kicsim éjfélig csak tekergett.

Figyelt kérdés
2012. máj. 8. 09:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a lekvárt is meg fogja érezni a gyerek pocakja.
2012. máj. 8. 09:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! :( Minden jóról le kell mondani
2012. máj. 8. 09:54
 3/6 anonim ***** válasza:
A szilvalekvártól nem fog fájni a hasa,inkább segít rajta,mert nem puffasztó.
2012. máj. 8. 10:06
 4/6 anonim ***** válasza:

sajnos a bableves leve ugyanolyan puffasztó mint maga a baba,sőt...hisz abba főnek ki a puffadást okozó anyagok.

a lekvártól max mehet a hasa kicsit ha nagyon érzékeny arra mit eszel. de szerintem kipróbálhatod-nem is biztos hogy pont a bableves miatt volt nyűgö a baba tegnap, bár az esély megvan rá...csak igy tudjuk meg, ha kitapasztaljuk. az én babám egyszer volt nagyon oda, mikor besozott hagymát ettem:) ha attol volt...azóta nem kisérletezem vele,másra eddig nem reagált igy(igaz h kerülöm is a puffasztókat amennyire lehet)

sok sikert!

2012. máj. 8. 15:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem írtad mennyi idős a babád. A puffasztó dolgokra leginkább az első 3 hónapban kell figyelni, utána fokozatosan lehet enni.
2012. máj. 8. 16:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi rengeteg mindenféle házi lekvárt eszünk, és eddig nem volt belőle semmi baj. 2,5 hós a babám, szinte napi szinten becsúszik egy-két szelet lekváros házi kalács, mert imádjuk. :) Próbáld ki egyszer-kétszer, abból nagy baj nem lehet!
2012. máj. 10. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!