Tényleg akkora tragédia, ha egy közel két éves gyerek még szopizik?
Ismerős most azon parázik, hogy nem tudja elválasztani, és oviba megy a gyerek. Azért eddig ne húzzátok a dolgot.
Nem tragédia, de nem megszokott.
Kinek tragédia?
A szoptatás addig jó, amíg a mamának és a babának is jó. Ha a babának/gyereknek már nincs igénye, leválasztja magát, ha meg az anyukának lesz sok, akkor neki kell elválasztani. Ennyi.
Amúgy meg ne kösd a kötözködők orrára, ez intim dolog, másoknak nem feltétlenül kell tudni róla.
Kárt nem okozol neki szerintem semmi képpen sem.
èn magamat ismerve nem bítnám hogy cickón lógjon a lányom még, de ez ugye egyéni kérdés.
Amit nem értek ki honnan tudja hogy te szoptatsz vagy sem? mert akkor ezt neked kell nagydobra verned. mert pl másfél a lányom de senki nem tudja és nem is érdekli mikor kap tejet.
Ne mondd el és ennyi.
második vagyok:
az ovis anyukát nem értem. Én csak 20 hónapig szoptattam az egyik gyerekem, de már jóval a leválasztást megelőzően el tudtunk simán utazni egy hétvégére is a férjemmel kettesben. A gyerekek tudják, hogy mikor lehet, ha anya ott van. Ha máshol vagy másokkal vannak, akkor nem követelik a cicit, mert nincs kitől.
Egy ovis meg már 3 éves. Reggel/este vagy délután simán összebújhat még anyával, ettől az oviban nem fog ezzel foglalkozni...
Igen,igazatok van,nem is dicsekszem vele,de tegnap pont a nődoki kérdezett rá,és őrá azért valamelyest tartozik:)
Amúgy a többit is magától hagyta el,ezért nem aggódom.
Nem tragédia, miért lenne az? Ahogyan az sem lenne tragédia, ha egyáltalán nem tudtad volna szoptatni.
Az oviról meg annyit, hogy én kis ovisként még szoptattam a lányomat. Az oviban nem meséltünk róla, otthon meg kit érdekel, mit csinálunk?
És mi is el tudtunk menni 2-3 napra, mert amíg a maminál volt, nem kérte, hiszen tudta, hogy úgysem kaphat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!