Akinek hipofízis mikroadenómája volt meddig szoptatott?
Figyelt kérdés
Hogy alakult az adenóma mérete?A szoptatás befejezése után mennyi idővel nézték meg MR-en?2012. máj. 9. 21:31
1/2 anonim válasza:
Nekem terhesség előtt vették észre, nem jött meg a mensesem, jött a tej a mellemből. Pár miliméteres volt, kaptam rá Bromocriptint, a tünetek elmúltak. 1,5 évig szedtem, majd vissza mentem, akkor röntgent csináltak vidéki kórházban, nem küldtek Mr-re, azt mondta a doki minden rendben, ne szedjem tovább a gyógyszert, következő hónapban terhes is lettem. Terhesség elejétől volt előtejem, 7 hónapot szoptattam, de kín volt, mert nem volt sok tejem, mindig éhes maradt szopi után, mert két cicibn semmvilt annyi hogy jól lakjon, alig hízott, bármit ettem ittam, szedtem ilyen olyan kapszulákat, tea... 4 hónaposan elkezdtem hozzátáplálni, szépen ki kerekedett, majd csak reggel este szoptattam, és 8 hónaposan reggel este tápszert kapott helyette.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!Akkor ezek szerint a szoptatás befejezése után nem jöttek vissza a tünetek?És nem is nézték azóta,hogy van-e adenóma?
2012. máj. 10. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!