Szoptatott valaki mellimplantátummal?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a szoptatás elméletileg 'műcicikkel', is lehetséges, nem befolyásolja a tejtermelés mennyiségét,minőségét. Az viszont érdekelne,hogy milyen lett a változás (méretre,kinézetre) a szoptatás befejezése után?Újabb korrekció szükséges?2012. febr. 23. 14:55
1/2 anonim válasza:
Van egy nagyon jó ismerösöm, ö végig szoptatta 6 hós korig csak anyatejes baba volt. Sokat nem változott nki a cicije, habár annyira erröl nem beszéltünk.
mondta hogy ha nem tudott volna szoptatni tuti a cicieire fogták volna, de rengeteg teje volt.
2/2 anonim válasza:
Én így szoptattam a fiamat 18 hónapos koráig.Nekem semmi problémám nem volt az implantátumokkal sem semmivel.A cicijeim pedig még szebbek is lettek,már nem olyan almácskák mint voltak,sokkal természetesebbnek hatnak mintha nem is lenne megműtve.Nincs szükségem korrekcióra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!