Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Lehetséges, hogy azért nem...

Lehetséges, hogy azért nem elég a tejcim, mert éjjel keveset alszok?

Figyelt kérdés
Két éves lányom még mindig 3x kel éjszakánként, 3 hónapos babám pedig 1-2 alkalommal.Van, hogy csak 2 órát sikerül aludni, van hogy 5 órát, de azt több részletben.Sajnos egyre kevesebb a tejem, este már szinte mindig pótolni kell.Lehetséges, hogy a fáradtság okozza?
2012. máj. 9. 10:04
 1/5 anonim ***** válasza:
52%

Elképzelhető. Legalábbis én magamon azt vettem észre, ha este babám nem ébred (3 hónapos) vagy csak egyszer reggelre nagyon bedurran a mellem.

2 évesed is szopizik még?

2012. máj. 9. 10:24
 2/5 A kérdező kommentje:

Már nem szopizik, fogalmam sincsen, hogy miért kel még mindig,de ma is másfél óráig tartott a hajnali visszaaltatás, egyedül nem alszik vissza.

3 hónaposom már átaludta az éjszakát 2 hós kora óta, de most 1 hete felkel enni, gondolom nem elég a tejci neki.

2012. máj. 9. 10:28
 3/5 anonim ***** válasza:
52%

Betti válasza:

Lehetséges,de nem biztos.

Én pont ugyanebben a helyzetben voltam,nagyobbikom is ébredezett,kicsi is,keveset tudtam aludni,mégis volt elég tejem(csodálkozom is rajta),sőt még anyatejleadó is voltam,napi 2 liter tejem volt.

Azért a pihenés az nagyon fontos,lehet te érzékenyebb vagy erre.

2012. máj. 9. 13:07
 4/5 anonim ***** válasza:
52%

Simán lehet!

Kérj Apától esti masszázst :)

2012. máj. 9. 13:37
 5/5 anonim ***** válasza:
69%

Igen, lehet, biztos, hogy a kevés alvás is árt a tejmennyiségnek. De leginkább az esti pótlás:(. Prúbáld meg csökkenteni, és többet mellre tenni a kicsit. pár napig nehéz lesz de mivel az anyatej szoptatás hatására termelődik főleg, minél többet szopik, annál több lesz a tej. Minél több a pótlás, annál kevesebbet szopik a baba, kevesebb lesz a tej.

Miért, miből gondolod, hogy nem elég neki a tej este?(ezek nem kötözködős kérdés:), hanem a probléma okát szeretném ha megtalálnánk:) ).

Időre szoptatod- e?

Külön szobában alszik?(a kicsi és a nagy is)

2012. máj. 9. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!