Lehetséges, hogy azért nem elég a tejcim, mert éjjel keveset alszok?
Elképzelhető. Legalábbis én magamon azt vettem észre, ha este babám nem ébred (3 hónapos) vagy csak egyszer reggelre nagyon bedurran a mellem.
2 évesed is szopizik még?
Már nem szopizik, fogalmam sincsen, hogy miért kel még mindig,de ma is másfél óráig tartott a hajnali visszaaltatás, egyedül nem alszik vissza.
3 hónaposom már átaludta az éjszakát 2 hós kora óta, de most 1 hete felkel enni, gondolom nem elég a tejci neki.
Betti válasza:
Lehetséges,de nem biztos.
Én pont ugyanebben a helyzetben voltam,nagyobbikom is ébredezett,kicsi is,keveset tudtam aludni,mégis volt elég tejem(csodálkozom is rajta),sőt még anyatejleadó is voltam,napi 2 liter tejem volt.
Azért a pihenés az nagyon fontos,lehet te érzékenyebb vagy erre.
Simán lehet!
Kérj Apától esti masszázst :)
Igen, lehet, biztos, hogy a kevés alvás is árt a tejmennyiségnek. De leginkább az esti pótlás:(. Prúbáld meg csökkenteni, és többet mellre tenni a kicsit. pár napig nehéz lesz de mivel az anyatej szoptatás hatására termelődik főleg, minél többet szopik, annál több lesz a tej. Minél több a pótlás, annál kevesebbet szopik a baba, kevesebb lesz a tej.
Miért, miből gondolod, hogy nem elég neki a tej este?(ezek nem kötözködős kérdés:), hanem a probléma okát szeretném ha megtalálnánk:) ).
Időre szoptatod- e?
Külön szobában alszik?(a kicsi és a nagy is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!