A gyakoribb mellre tétel mindenkinek bejött? Hogy lehet, hogy nálam éppen ellenkező hatása van?
Hát nekem is ezt hajtották foylton, hónapokig csináltam, és annyira nem termelődött (pedig szoptattam, fejtem egyfolytában szinte másra nem is volt időm) és mégis 5 és fél hósan jött estére a tápi kiegészítés hogy legalább éjjel pihenjen egy kicsit a mellem.
Még 4-.5 hósan is 2 óránként szopott a fiam, az egyik mellemben szinte alig volt tej, pedig minden alkalommal arra is tettem.
Így én is 3.hónaptól egy mellből szoptattam szinte csak. A másikat ugyanúgy rendületlenül fejtem, de semmi értelme nem volt..
azóta kicsit szkeptikus vagyok ezekkel a tanácsokkal kapcsolatban, miszerint : "Mindenkinek van elég teje csak vmit nem jól csinál" (én már folyamatos összeköttetésben voltam a la leche ligás tanácsadónővel, orvossal, védőnővel). meg hogy ha fejek, akkor biztos több tej lesz abban a ciciben is, illetve ha szoptatok egyvégtében akkor egyre több tejem lesz.
Hát nem tudom, ezekszerint azért vannak kivételek.
Tanácsot nem tudok adni sajna (bárcsak tudnék) meg nem tudom mennyi idős a babád, mert ha még csak pár hetes, akkor lehet hogy ha kitartóan csinálod még ezt a szoptatás után kifejés dolgot, akkor nekem tényleg szaporodhat tőle!!!
Kívánom hogy így legyen!
ezek szerint más is járt így, azt hittem, valamit nem jól csinálok
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!