Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Üdv Mindenkinek! Gazdasági...

Üdv Mindenkinek! Gazdasági Informatika tanfolyamra járok. Decemberben vizsgázunk, de csak nem rég kaptunk tétel, ill. kérdés sort. Valakinek van kidolgozott tétel?

Figyelt kérdés

6. Informatikusként dolgozik egy induló cégnél. Azt a feladatot kapta, hogy a fejlesztői és a kliens gépek hardver igényeit meghatározza. A fejlesztői környezet nyelvét illetve a leendő rendszer folyamatait vegye adottnak! Dolgozzon ki egy tervet a fejlesztők illetve a felhasználók hardver eszközeit illetően!

Információtartalom vázlata

– Információkezelés alapfogalmai

– Fejlesztői program terhelés vizsgálata

– Adatbázis szolgáltatásai

– Várható terhelés meghatározása a személyi számítógépeken

– Speciális számítógép eszközcsoport

– Kétfajta teljesítményű személyi számítógép

2010. nov. 9. 09:46
 1/4 anonim válasza:

Ctrl-C - Ctrl-V!!!

Vagy ez nem jó?!

2010. nov. 18. 18:27
 2/4 A kérdező kommentje:

Haló!

Azért ettől már arrébb vagyok. Egy lépéssel. De azért kösz. Azt látom, hogy több mint 60%-os a jó válaszaid száma. Ez nem az volt.

2010. nov. 19. 10:00
 3/4 anonim válasza:

Jóvanna!

Nem kell rögtön harapni! Ha már úgyse válaszol senki, gondoltam, bepoénkodok valami vigyorítót!

A 60% meg szerintem sok. Ezek szerint nem osztom meg kellően a közvéleményt. Kitűzött célom az 50%!!!

A vizsgádhoz meg egy kalap szart kívánok, értesíts, ha túljutottál rajta!

:-)

2010. nov. 20. 08:24
 4/4 anonim válasza:
Szia! Nekem van pár, de a gazdasági részéből. Ha kell akkor küldök linket, vagy emailbe is szivesen küldök
2012. jan. 14. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!