Üdv Mindenkinek! Gazdasági Informatika tanfolyamra járok. Decemberben vizsgázunk, de csak nem rég kaptunk tétel, ill. kérdés sort. Valakinek van kidolgozott tétel?
6. Informatikusként dolgozik egy induló cégnél. Azt a feladatot kapta, hogy a fejlesztői és a kliens gépek hardver igényeit meghatározza. A fejlesztői környezet nyelvét illetve a leendő rendszer folyamatait vegye adottnak! Dolgozzon ki egy tervet a fejlesztők illetve a felhasználók hardver eszközeit illetően!
Információtartalom vázlata
– Információkezelés alapfogalmai
– Fejlesztői program terhelés vizsgálata
– Adatbázis szolgáltatásai
– Várható terhelés meghatározása a személyi számítógépeken
– Speciális számítógép eszközcsoport
– Kétfajta teljesítményű személyi számítógép
Ctrl-C - Ctrl-V!!!
Vagy ez nem jó?!
Haló!
Azért ettől már arrébb vagyok. Egy lépéssel. De azért kösz. Azt látom, hogy több mint 60%-os a jó válaszaid száma. Ez nem az volt.
Jóvanna!
Nem kell rögtön harapni! Ha már úgyse válaszol senki, gondoltam, bepoénkodok valami vigyorítót!
A 60% meg szerintem sok. Ezek szerint nem osztom meg kellően a közvéleményt. Kitűzött célom az 50%!!!
A vizsgádhoz meg egy kalap szart kívánok, értesíts, ha túljutottál rajta!
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!