Hogyan érhetném el, hogy minden napszakban elég tejem legyen?
A napi első két szoptatáskor mindig van elég tejem, mert a baba átalussza az éjszakát, így reggelig több termelődik. Délután viszont nincs elég, mert 3-4 óra alatt nem termelődik annyi, amennyi kéne. Egyelőre úgy csinálom, hogy reggel lefejem a maradékot (30-40 ml mellenként), és délután ebből hozzátáplálok. így tulajdonképpen mindig tud eleget enni, de én délután is szoptatni szeretnék. Hogyan lehetne elérni, hogy nap közben is elég tejem termelődjön, vagy hamarabb újratermelődjön a szükséges mennyiség?
Amennyit csak tudok, annyit fejek, ez napi 2-3 alkalom, ennél többre egyszerűen nincs időm sajnos.
Mi tévő legyek?

Na, tegnap délután nem kellett hozzátáplálni. :) A következő történt. Jó sokáig szoptattam, szerintem csekély eredménnyel, de már inkább csak aludt. Amint letettem, felébredt és olyan hisztit levágott... Gyorsan melegítettünk neki még egy kis lefejt tejet és megkínáltuk abból, nem kellett, nem ivott belőle egy kortyot se, hiszti tovább. Visszatettem mellre, így második nekifutásra már gyakorlatilag semennyit nem evett, viszont gyönyörűen lenyugodott. :) Úgy tűnik, tényleg az volt a megoldás, hogy nem éhes már utána, csak szeretne szopni valamit. :)
Azt hiszem, itt az idő leállni a hozzátáplálással. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!