Egy férfi is tudja úgy szopni a tejet egy nő melléből, - miután már szűlt - mint egy kisbaba?
Gondolom azok a csávók undorítóznak legharsányabban, akiknek szakítóok, ha a csaj nem nyeli le...
Nem tudom már, melyik volt; Attól, hogy valami mindkét fél számára elfogadott, attól nem lesz izgató. Pl. Elfogadott, hogy hugyozás után kezet mosnak, mégsem izgulnak rá.
Egy férfi nem szül, egy nő melle sem szül, egyik sem szül úgy, mint egy kisbaba.
Ideje lenne magyar nyelvtan leckéket venni!
... A társaság kb. háromnegyedének!
Ideje lenne használni az észt, mint találmányt. Persze akinek nincs, annak nehéz.
Szerinted, ha egy újszülött baba - akinek vajmi kevés ismerete van a világ nagyságos dolgairól - képes egy tejtől duzzadó mellből csupán a szájával kicsalni a tejet, akkor egy "férfi"-nak, aki kijárta az iskolát - ahol nyilvánvalóan nem sok értelmes dologra tanították - mekkora problémát jelenthet ugyanezen folyamat kivitelezése?
ma 03:42
Kb. annyi értelme volt a tyúkszaros válaszodnak, hogy eggyel növelted a hosszászólások számát. Egyébként meg vicc, hogy pont ezt a kérdést találtad meg és itt nyomatod a kioktató f*szságaidat. Rajtad kívül senki sem próbálta úgy értelmezni a kérdést, hogy a "nő melle szül", de úgy látszik, hogy neked csak olyan kérdéseket lehet feltenni, mint egy ötévesnek, hogy normálisan megtudd érteni. Ha úgy írtam volna, hogy "miután a NŐ már szült", akkor gondolom nagy bánatodra, eggyel kevesebb okod lett volna a gatyába élvezésre, miközben itt keresgélsz kérdéseket, hogy a lelkiállapotodat csillapítsd mások provokálásával.
Részemről ennyi. Én nem kívánok reagálni, ha netalántán még írnál számomra valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!