Gabriella83 kérdése:
10 napos a bebim. Van, hogy felorankent keri a cicit es csak sir meg sir, erzem is hogy olyan uresek amugy, aztan 3-4 ora kuzdelem utan csinalok neki tapszert.2 max 3szor egy nap. Ez igy ok? Lehet hosszutavon mixelni a kettot?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 21. 19:36
11/14 A kérdező kommentje:
A tapszert eloszor nem akartam de a korhazban besargult es legyengult, adnom kellett neki, ott javasoltak ha szopott is valamennyit kinaljam a tapszert is minden eves utan. itthon probalom tenyleg csak vegszukseg eseten.
2012. ápr. 22. 10:38
12/14 anonim válasza:
nekem is állandóan sírt a babám , egész nap mellen volt, kiderült hogy éhes azért sír,mert sokat fogyott, onnantól adtam neki a tápszert, és nem sírt többet, mai napig van tejem,(fél éves a babám)mert szoptatok, ha nem szopik akkor fejek.Szóval ha tápszerezel attól még nem fog elapadni a tejed.
13/14 xStefix válasza:
Értelek. Ha úgy érzed, magabiztos vagy a táp használatát illetően és tudod, mikor és hogyan érdemes használni, akkor már meg is növelted a folytatás esélyét. :)
14/14 Zsöff85 válasza:
7-es! Mert nincs olyan, hogy nincs elég tej! Vagyis oké, átmenetileg, de LEHET orvosolni, csak AKARNI kell. Váltogatni a ciciket addig, amíg jól nem lakik, mert a tej SZOPTATÁS ALATT TERMELŐDIK. Én meg a hozzád hasonló okoskodókat birom, akik anélkül értenek hozzá, h0gy utána se olvastak a témának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!