Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Egy hónapos babám van ugy, h...

Egy hónapos babám van ugy, h félóránként szopizna! Kevés lenne neki a tej? Beválik a két mellből való szoptatás?

Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 14:53
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Próbáltad már mérni szopi előtt és után?Abból egyből kiderül mennyit evett.
2009. aug. 31. 14:59
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
Mérd a szopások mennyiségét,ahogy előttem is írták.És legalább 2,5 órát várj a szopások között,különben nem termelődik elég tejed,ha állandóan szopi egy kicsit,és a baba sem tud jóllakni.Nekem inkább az egy mellből való szoptatás vált be.
2009. aug. 31. 15:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Kérlek ezen az oldalon nézz szét.

[link]

Ilyen pici babánál ez természetes.Nem csak az éhség miatt szopizhat hanem egyszerűen anya hiánya van.

Figyeld hogy van e elég pisi.

Ha méred a súlyát a napi átlagot vedd.

Jó a két mellből való szoptatás,de csak akkor ha az egyik kiürült csak ezután jöhet a másik.

Lehet hogy nála fél óra is kell mire kiszopizza az egyiket.

Sok sikert és ne aggódj!

2009. aug. 31. 22:19
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Igen,szoktam mérni,de össze vissza eszik. Van ugy hogy csak 50gramm-ot mérünk evés után,meg van olyan is,h 150-et.

Szerintem is várni kellene két szoptatás közt pár órát,de mit csináljak vele ha sír?! Én tápszert nem szeretnék neki adni.

Szeretném ha sokáig tudnám szoptatni,és ha termelődne elég tej neki.

2009. szept. 1. 08:36
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem nincs gyermekem sajnos, de ahogy Édesanyámtól láttam, mikor még a hugom kicsi volt, neki is ugyan így volt, nem volt neki elég teje, mindíg sírt.Ezért azt tanácsolta az orvos, hogy szopizzon amennyit csak tud, és ha nem elég neki, pótolja ki tápszerrel.Bevállt, már 14 éves:)
2010. jan. 1. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!