Hogy lehet visszahozni a tejem?
Figyelt kérdés
Idegeskedés miatt nagyon megcsappant a tejem. Mostmár nyugodt vagyok,(megoldódott az a probléma, ami miatt idegeskedtem)de sajnos nagyon kevés lett a tejem. Előtte pedig bőven volt.
Weleda tejszaporító teát iszok, ami előtte nagyon bevált, de most egyelőre még az sem segít.
Van vkinek ötlete?
köszönöm
2012. ápr. 20. 21:43
12/13 anonim válasza:
Csak fejéssel lehet növelni a tejcsi mennyiségét? Mi nem szopizunk,mert befelé fordul a bimbóm és nem tud vele mit kezdeni. Fejem aventossal de nem sok van. Lehet növelni ha többször fejek?
13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
A fejés mindenképpen tejszaporító. De ha nem szopizik a baba, akkor sajnos csökkenni fog a tejed. Szaporítással nem lehet fenntartani a végletekig. Próbálkozz a bimbókiemlővel. Bár én nekem szerencsére nem volt rá szükségem, de többeknek bevált.
sok sikert!
2012. máj. 3. 23:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!