Hogy lehet visszahozni a tejem?
Idegeskedés miatt nagyon megcsappant a tejem. Mostmár nyugodt vagyok,(megoldódott az a probléma, ami miatt idegeskedtem)de sajnos nagyon kevés lett a tejem. Előtte pedig bőven volt.
Weleda tejszaporító teát iszok, ami előtte nagyon bevált, de most egyelőre még az sem segít.
Van vkinek ötlete?
köszönöm
Igyál sokat, egyél rendesen. És szoptass igény szerint! Hidd el menni fog. Ha több segítség kellene: www.lll.hu , tanácsadókat kérdezd meg.
Biztos hogy kevesebb a tejed? Mekkora a picikéd? Miből gondolod hogy kevesebb?
csak tapintásra érzed kevesebbnek, vagy a babád kevesli?
nekem is kb egy éves kora körül lett laponyább a mellem, de ettő függetlenül van, hogy más kaja és víz mellett a napi 1 litert megissza (néha kíváncsiságból mérem), most 15 hónapos.
szoptass, kínálgasd sokat, mást nagyon nem tudsz tenni
de ne aggódj, ilyenkor már nem megy el a tejed, hogyha ő nem utasítja el a melled ugyanis a szopitól, aközben termelődik a tej :)
(Másfelől meg, bár tudom, tapasztaltam, hogy nehéz, de lassan neked is hozzá kell szoknod, hogy kevesebbet kéri - ide most képzelj egy szomorú mosolyt, engem ez a tapasztalás nagyon megviselt...)
Szerencsére a babám nem reklamál, beéri anniyval, amennyi van. Legfeljebb többet eszik mást.
Igen én is szomorú vagyok, ha arra gondolok, hogy egyszer már nem kér cicit. De remélem ez még odébb van:)
Szia!
Urtica Urens homeobogyót ajánlom, nekem bevált :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!