Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha két szoptatás közt szaporit...

Ha két szoptatás közt szaporitás céljábol fejek, akkor nem lesz kevesebb mikor a babám meghezik?

Figyelt kérdés
hiszen kifejtem valamennyit amennyit megenne-vagy ugyanugy visszatermelődik addigra? mennyi ideig kell fejni a melleket? 10perc elég a 2-re? 20ml-t sikerült ezidő alatt kifejni.
2012. ápr. 20. 08:56
 1/2 anonim ***** válasza:

én abból a mellből fejtem ki teljesen a tejet,melyből szopott

közben persze a másik mellemből szabályosan folyt, ezt felfogtam egy aventes pohárba így szép mennyiség összejött

következő etetésnél a nem fejt mellből etettem, majd azt fejtem

mindhárom lányom közel 2,5 évig szoptattam és még tejet is adtam másnak, remélem most a negyedik gyermekemmel is hasonlóan alakul

2012. ápr. 20. 09:06
 2/2 anonim ***** válasza:

10 perc szerintem kevés, ha van mit kifejni...

Bár nálam nem volt, hiába fejtem tovább. És bizony úgy jártam, hogy még annyival is kevesebb volt a következő etetésnél. Nem így kéne pedig lennie, nálam vmi tuti nem oké sajnos :(.

2012. ápr. 20. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!