Szoptatás alatt ha nem jelentkezik a vérzés, akkor a spirált nem is tudják feltenni?
Nem, mert a spirált csak menstruációkor teszik fel, vagy közvetlenül szülés után, bár akkor nem ajánlják, mert kilökődhet anélkül, hogy észrevennéd. El kell menni a nőgyógyászhoz, ő csinál egy rákszűrést, szólsz, hogy spirált szeretnél, ő felírja, te megveszed és visszamész ha megjön a mensid, a 4-5. napon, még mielőtt teljesen elmúlna.
Nekem pont egy éve tették fel.
Köszi!A rákszűrés már megvolt, felírta a spirált, de azt el is felejtettem megkérdezni, hogy mi van akkor, ha egy évig szoptatok.Akkor nem lesz addig feltéve?Na, akkor ki sem váltom mostanság.
Köszi szépen!
Nem tudom aktuális-e még de ez egy marhaság!
Tegnap tették fel nekem a ciklusom 11. napján mensi nélkül minden gond nélkül! Még csak nem is fájt nagyon, csak kellemetlen volt, mint rosszabb mensis görcs.
Az a marhaság, hogy van olyan orvos, aki mensi nélkül tesz fel spirált...
Nincs is nyitva olyankor a méhszáj, akkor hogy tudta feltenni?? Szétfeszegette a méhszájadat? Ilyen esetben nem sok jót jósolok a spirálodnak, mert amikor majd menstruálsz majd kipottyan a helyéről...
Butaságokat beszélsz.
Simán fel lehetett tenni, ki se fog potyogni, viszont te másokat félrevezetsz a tudatlanságoddal.
Aki tudatlan, az te vagy. Nem hiába lett a válaszod 0%...
Ha utána olvasol bárhol, mindenütt azt írják, hogy mensikor tesznek fel spirált, mivel csakis akkor nyitott a méhszáj. De, ha te okosabb vagy, mint a nőgyógyászok, ám legyen. Nem az én méhszájamat tették tönkre, hanem a tiédet. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!