Csak a viburcol használatakor tudom megszoptatnia 10 hónapos kisbabámat. Van esetleg más amit lehet fogzásra használni?
A kúpból csak egyet adok este neki. Így csak utána fogadja el a cicit. Nincs más gyógyszer ami segít hasonlóképpen, hogy többször is tudjam szoptatni? Eddig nem volt gond a szopival(sőt cicifüggő volt), csak most egy pár napja, hogy 2 foga is jön egyszerre.
köszi a válaszokat
KEdves válaszolók, a Viburcol HOMEOPÁTIÁS kúp; nem gyógyszer, akár minden nap adhatod neki. Camomilla c14, illetve Osanit a komplex szer neve, kései fogzásra calcium charbonicum.
A dentinox gélt a lidokain tartalma miatt max napi 3x lehet használni.
Viszont más tartásban próbáltad már szoptatni?
Köszönöm kedves utolsó, hogy a védelmemre keltél:) A viburcolt a védőnőm ajánlotta, hogy akár mindennap adhatom neki. A Dentinox sajnos semmit nem ér, azzal is próbáltam. Szerintem nem azzal van gond, hogy hogy tartom,legalábbis eddig nem jelentett gondot. Most is be akarta kapni a mellbimbómat és 1-2 próbálkozás után el kezdett sírni és elforult. Többször próbálgatom, talán 1x összejön.
köszönöm még1x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!