Két mellből vagy váltott mellből?
Figyelt kérdés
2 hetes a babám . Szülés óta egy mellből eszik és a maradékot lefejem. Következő szoptatásnál a másik mellből eszik és a maradék lefejve. Jó ez így vagy mind a két mellből etessem?2012. ápr. 17. 08:26
21/21 anonim válasza:
Szia! Szerintem teljesen jól csinálod, bár én bevetek egy hivatalos nevén "bimbókiemelő" névre hallgató kis kütyüt, mert nagyon sok tejem van. Most 2 hónapos kisfiam egy szopi alatt eddig csak az egyik ciciből evett és ez elég is volt neki, ezalatt megtalt a másik cicimen lévő "bimbókiemelő" - így nem kellett fejni, és a fölösleget oda tudtam ajándékozni egy anyukának, aki nem tudott szoptatni. Most jutott el oda a kisfiam, hogy nem elég neki az egyik, de még így is marad fölösleg. :)
A lényeg, hogy az egyiket mindig kiürítse, és felváltva tedd mellre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!