Két mellből vagy váltott mellből?
"Azért az pedig nem feltétlenül jelent megfelelő tapasztalatot, mert tandemben szoptattál, vagy épp 36 hónapig."
Akkor mi jelent tapasztalatot, ha ez pl.nem???? Magyarázd már el nekem légy szíves!
Akkor ha csupán az egyszeri hosszt nézzük, én viszem a pálmát a 40 hónappal. ;)
De komolyan, miért vitáztok ilyesmin? Mindenki úgy szoptat, ahogy a babájának és neki megfelel.
Vagyis ahogy a 15 hónapos babát szoptató anyuka leírta: most épp úgy a jó, ahogy a Kérdező csinálja. A jövőre nézve pedig, hogy majd valóban lehetnek olyan szakaszok, amikor mindkét mellre szükség lesz. - De ez nem azt jelenti, hogy KÖTELEZŐ lenne már most is két mellből szoptatni. Ez butaság. Minek? Ha a Kérdezőéknek megfelel így, nincs panasz, fennakadás, akkor tökéletes így is.
Ez a lehető legkorrektebb tanács és ez nem attól függ, hogy ki hány hónapot szoptatott végig. Hanem emellett attól IS, hogy mondjuk szakmailag mennyire tájékozott.
Azért van két mellünk, hogy legyen ilyen kétféle szopis "séma" - és hogy végső soron egy baba se haljon éhen.
Megint egy példa, hogy jól ki lett ez találva, nemde? :)
Hihetetlen,hogy ilyesmin is tudtok vitázni!
Elmondom nekem hogy van/volt:
Eleinte mindkét mellemet teljesen kiürítette és még pótlást is kapott.Majd megindult a tejem és azóta egyik evésnél a bal ciciből,másik evésnél a jobb ciciből kap enni,majd így tovább.A kórházban fejtem egy párszor,amikor elkezdett bedurranni a mellem de azóta sem fejek.Nekünk így tökéletes,mióta áttértünk a váltottra azóta csak egy alkalommal kérte a másikat.Tökéletesen fejlődik havi 1-1,5 kg gyarapszik.
Bocsi hogy hosszú lett.
Utolsó vagyok.
Az lemaradt hogy 4 hónapos a babám.
Szerintem jól csinálod!
Én az ennyi idős babámat két mellből szoptattam, mert nem volt neki elég egy. Ha a tiédnek elég és még marad is, akkor fejd, hogy tudj tárolni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!