Otthon hol szoktál szoptatni?
Figyelt kérdés
Kell egy kényelmes állandó hely, mondjuk egy nagy fotel? Vagy ágyon a kényelmesebb? Mindig ugyanott, vagy épp ahogy esik? Légyszi azt is ird meg, hogy a kórházban megmutatták-e neked, hogyan kell a tejed kézzel lefejni, 28 hkm vagyok és köszönöm a válaszokat.2012. ápr. 13. 15:02
11/11 anonim válasza:
A kézzel fejést nekem sem mutatták meg a kórházban, de szerintem, ha megkéred Őket, biztos segítenek. Ha valamit nem tudsz, nyugodtan kérdezd meg. Nekem mindig segítettek, ha valami nem ment.
Éjjel átviszem magamhoz a babámat (két hetes) az ágyba, és török ülésben szoptatom meg. A lábaimat betakarom, és egy pokrócot terítek a hátamra. Néha a kispárnámat is az ölembe teszem, hogy ne kelljen tartani a babát. Nappal a nappaliban a kanapén szopiztatok, de van amikor a "játszó szobába" (a nagy fiamé) szoptatok a kanapén (leginkább török ülésbe).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!