Csak akkor lesz sok tejem, ha állandóan eszem?
Figyelt kérdés
Sok ismerősöm mondja, hogy minden szoptatás után egyek, mert csak úgy lesz tejem. Ezzel a tempóval tuti meg se állok 100 kilóig. Nincs más mód? Iszok napi 3l vizet, 2 pohár laktoherbet, homeós bogyót szopogatok, de így is pótolni kell egy kis tápszerrel. És még valami, hogyan lehetne a bal cicimben növelni a tej mennyiségét? A jobban van elég, de ha a balból szopik a lányom, mindig pótolni kell. 2 hetes kiscsaj anyukája2012. ápr. 9. 08:47
11/11 anonim válasza:
Ja, és bocsánat, az igazi kérdésre nem is válaszoltam!:) Nekem is tenyleg akkor volt sok tejem, ha taplalokat ettem! Meg is hiztam minden szoptataskor, de utána mindig lement. Most is épp sok kiló plusz van rajtam, de ha nem eszek, nincs annyi tejem:( Sajnos, én ilyen típus vagyok, aki szoptatas alatt hízik!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!