6 hetes babám össze-vissza eszik. Soha nem lakik jól, állandóan cicin lenne. Mi lehet a gond?
Eddig nagyon szépen evett. Az elején jól beindult a tej, szülés után 2 héttel már elég volt egy ciciből etetni. Szopott, büfi, és aludt a következő etetésig...egészen idáig.
Most kb. egy hete két ciciből kell etetnem minden szopinál.
Ez sem elég Neki, fél-egy óránként kér enni.
Délutánra már ott tartunk, hogy 2 ciciből örülök, ha 60 ml-t megeszik.
Az esti etetésre már a fagyasztóból kell kivennem tejet, mert a fél-egy órás szünetek nem elegek arra, hogy elég tej termelődjön neki :(
Teljesen kétségbe vagyok esve!
Mit csinálok rosszul?
Az, hogy óránként eszik 50 ml-t 2 ciciből...tudom, hogy nem jó. Neki sem, mert szinte egész nap nem alszik, nekem sem jó, mert egész nap cicin van...és van még 2 tesója akikkel foglalkozni kellene.
Hogy hozzam vissza a tej mennyiségét?
Adjatok tanácsot, mert tényleg nem tudom, hogy mi a megoldás!
Ez teljesen természetes. 6 hetes növekedési ugrása van, több tej kell neki, néhány nap alatt beáll a kívánt tej mennyiség. Nyugodtan tedd cicire amilyen gyakran kéri, csak úgy lesz több tej.
Egyél sokat és igyál többet.
Pontosan!Növekedés ugrás van!Kitartás,tedd mellre ha kéri!Minnél többször cicire teszed annál hamarabb visszaálla rendetek! :)
3 hósan lesz a következő!
Mindent jól csinálsz!Legyen mellen amennyit csak megteheted!
2 éves szopizó kislány és 20 hetes pocakcsajszi anyuja
Minél kevesebbszer nyúlsz a fagyasztóhoz, annál hamarabb elmúlik ez a korszak. Ez teljesen normális most így, hidd el hogy el fog múlni. Fél-egy óra alatt is sok tej termelődik, és szoptatás közben is, semmi baj az óránkénti evéssel. Csak gondolom nehéz egész nap ciciztetni a tesók mellett.
Nálunk egy-egy ugrás lezajlott 7-10 nap alatt, persze nem volt a fagyasztóban semmi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!