Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 6 hetes babám össze-vissza...

6 hetes babám össze-vissza eszik. Soha nem lakik jól, állandóan cicin lenne. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Eddig nagyon szépen evett. Az elején jól beindult a tej, szülés után 2 héttel már elég volt egy ciciből etetni. Szopott, büfi, és aludt a következő etetésig...egészen idáig.

Most kb. egy hete két ciciből kell etetnem minden szopinál.

Ez sem elég Neki, fél-egy óránként kér enni.

Délutánra már ott tartunk, hogy 2 ciciből örülök, ha 60 ml-t megeszik.

Az esti etetésre már a fagyasztóból kell kivennem tejet, mert a fél-egy órás szünetek nem elegek arra, hogy elég tej termelődjön neki :(

Teljesen kétségbe vagyok esve!

Mit csinálok rosszul?

Az, hogy óránként eszik 50 ml-t 2 ciciből...tudom, hogy nem jó. Neki sem, mert szinte egész nap nem alszik, nekem sem jó, mert egész nap cicin van...és van még 2 tesója akikkel foglalkozni kellene.

Hogy hozzam vissza a tej mennyiségét?

Adjatok tanácsot, mert tényleg nem tudom, hogy mi a megoldás!

2011. dec. 26. 16:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez teljesen természetes. 6 hetes növekedési ugrása van, több tej kell neki, néhány nap alatt beáll a kívánt tej mennyiség. Nyugodtan tedd cicire amilyen gyakran kéri, csak úgy lesz több tej.

Egyél sokat és igyál többet.

2011. dec. 26. 17:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Fejlődési ugrás. Lassan vége. Tarts ki!
2011. dec. 26. 20:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Pontosan!Növekedés ugrás van!Kitartás,tedd mellre ha kéri!Minnél többször cicire teszed annál hamarabb visszaálla rendetek! :)

3 hósan lesz a következő!

Mindent jól csinálsz!Legyen mellen amennyit csak megteheted!

2 éves szopizó kislány és 20 hetes pocakcsajszi anyuja

2011. dec. 27. 06:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Minél kevesebbszer nyúlsz a fagyasztóhoz, annál hamarabb elmúlik ez a korszak. Ez teljesen normális most így, hidd el hogy el fog múlni. Fél-egy óra alatt is sok tej termelődik, és szoptatás közben is, semmi baj az óránkénti evéssel. Csak gondolom nehéz egész nap ciciztetni a tesók mellett.

Nálunk egy-egy ugrás lezajlott 7-10 nap alatt, persze nem volt a fagyasztóban semmi:)

2011. dec. 27. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!