Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Olyan embereket keresek...

Olyan embereket keresek akinek az anyukája terhesen illetve szoptatás alatt dohányzott, drogozott esetleg ivott? Még mielőtt off lenne, tanulmányhoz kell!?

Figyelt kérdés
Konkrétan a következményekre, betegségekre vagy épp az ellenkezőjére vagyok kiváncsi. Minden példa fontos lenne!köszönöm
2012. ápr. 6. 18:49
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Utolsó!Igen mindenképp légyszi..ő sajnos nagyon beleillik a tanulmányomba :S
2012. ápr. 10. 14:15
 22/33 anonim ***** válasza:

ha pár hónap múlva megszületik a baba, akkor beszélhetek vele. De nem rosszból és nem kötözködésből kérdezem: milyen tanulmány az, amiben olyan adatokra akarsz hivatkozni, hogy valaki az interneten azt írta, hogy...

Különben ez a kismama a Természettudomány Múzeumnál, a Korányi Sándor utcában űzi az ipart, este hét fele nagyon sokszor kint szokott lenni. Szerintem talán érdemes lenne személyesen beszélni vele. Ja igen, és ő régebben keményen nyomta a heroint, saját bevallása szerint.

2012. ápr. 10. 14:45
 23/33 A kérdező kommentje:
Ez egy olyan tanulmány, hogy inkább statisztikai adatokon alapul...tehát az eseteket amiket írtok számba veszem...csak suliba kell nem fog megjelenni sehol :)
2012. ápr. 10. 19:33
 24/33 anonim ***** válasza:
Anyósom a férjemmel dohányzott, nyitott gerinccel született a férjem. szerencsére a legenyhébbel,meggyógyult,de még így is sokat fáj a háta. Ennek ellenére a többi tesója(3an testvérek) mellett is pöfékelt, csak "keveset", 1-2 szálat naponta, ők egészségesek.
2012. ápr. 12. 19:05
 25/33 anonim ***** válasza:
40%
én addig amig megtudtam h terhes vagyok (tehát első hónapban) megittam kb 3 sört, és elszivtam kb 4-5 csomag cigit. aztán 100 százalékban nem sikerült letenni a cigit, terhesség alatt is elszivtam talán 10-15 szállal (összesen) szoptatás elején úgy fél évig nem cigiztem, majd lassan visszaszoktam, havonta, 2havonta veszek egy csomaggal, attól függ merre járunk, kikkel vagyok együtt. a lakásban nem cigizek, kislányom mellett nem cigizek. 35, héten született, 2480 grammal, most 21 hónapos, sose volt beteg, gyógyszert még nem kapott, szerintem normális is:))
2012. ápr. 12. 19:18
 26/33 anonim ***** válasza:
Édesanyám cigizett velem és a tesómmal is. Mindketten kis súllyal születtünk, én 1800 gr-al, tesóm 2800 gr-al. Én 1 éves koromtól vagy 2,5 éves koromig szinte csak néha engedtek ki a Szabadsághegyi szanatóriumból asztma miatt, illetve a Pszichológus az óvodában ismételtetni akarta a nagy csoportot, mert nem tudtam odafigyelni, de anyum nem engedte, egész általánosban szenvedtem a tanulással, de azért végül még le is érettségiztem, sőt nyelvet is tanultam/ beszélem.Túlsulyos is vagyok, a dokik erre vezették vissza a kórtörténetemet. A hugom, úgy besárgult, hogy vércserén esett át, aztán laktóz érzékeny lett, Kruppos volt 2 éven át, de amúgy jól van.Neki nem volt tanulási nehézsége, egyetemet végzett, de a nyelv tanulás nem megy neki.
2012. ápr. 12. 19:36
 27/33 anonim ***** válasza:
Édesanyám mindhármunknál dohányzott, igaz, keveset. Egészséges felnőtt emberek vagyunk. Sajnos én sem tudtam letenni a terhességem alatt, napi 5 szálat szívtam. Kisfiam most lesz két éves, egészséges, mint a makk, 1 nappal túlhordtam, 3200-al született.
2012. ápr. 12. 19:54
 28/33 anonim ***** válasza:
Velem anyukám cigizett :S Sem testileg sem szellemileg semmi bajom. Leérettségiztem, tanultam egy szakmát, dolgoztam, most ismét tanulok és gyereket nevelek.
2012. ápr. 12. 20:41
 29/33 anonim ***** válasza:

Férjem anyukája dohányzott és a férjemnek crohn-ja van.

Igen kellemetlen, és állítólag okozhatja a terhesség alatti dohányzás.

2012. ápr. 12. 21:04
 30/33 anonim ***** válasza:
barátnöm a terhessége alatt napi 3-4 szálat szvott, szülés elött jol megujedt akkor4-t egymás után, császár lett neki mert meconiumos lett a magzat viz, dejol annak mind ketten, kisfi már 2 éves, és semmi baja
2012. ápr. 12. 21:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!