Olyan embereket keresek akinek az anyukája terhesen illetve szoptatás alatt dohányzott, drogozott esetleg ivott? Még mielőtt off lenne, tanulmányhoz kell!?
Anyukám végig dohányozta mindkét terhességét. Egyikünknek sincs semmi baja.
Nemrég kórházban voltam a kislányommal, ott volt egy csajszi, aki a terhessége 10. hetéig drogozott, ezen kívül végig ivott és dohányzott. A kicsit 3 hetesen már műteni kellett, nem tudom konkrétan, de valami a gyomrával volt, nem maradt meg benne semmi. Szó szerint semmi. Amennyit evett annyit hányt vissza, és a gyógyszer is kijött belőle.
Off.
Kedves utolsó!
Lányomnál is ez volt, amit írtál. Nem maradt meg benne semmi, se anyatej, se tápszer. Ráadásul székrekedése is volt.
Annyi a különbség, hogy sosem dohányoztam, nem drogoztam és alkoholt sem ittam már úgy 7 éve.
A lányom baleset miatt sürgősségi császárral született 9/10 értékkel. Teljesen egészséges egyébként.
Végül nem jöttek rá az orvosok, hogy mi volt a probléma, de 3,5 hónaposan már el kellett kezdenem a hozzátáplálást, mert elkezdett fogyni.
Végül ez mindent megoldott. Megmaradt benne az étel és széklete is lett.
Az én anyukám dohányzott engem várva, 4-5 szálat szívott naponta, orvos tudtával. Időben születtem, viszonylag kicsi súllyal (2450g), és azóta se nőttem túl nagyra (152cm, 19/L), de amúgy kutya bajom.
Durvább sztori az ismeretségi körből: alkoholista szülők, végig ittak a terhesség alatt, az anyuka is, sokat. A gyerek szegény alig lát (vmi 10 dioptriás szemüveget hord), hormonzavaros és súlyos vesebeteg, dialízisre jár..
Nekem anyósom dohányzott végig a sógorom terhessége alatt, kicsi baba volt és most kiskamaszként is kisebb az átlagnál jóval. Allergiás és sokat betegeskedik.
Egy barátnőm is dohányzott a terhessége alatt, neki a babája bőrbetegséggel(pigmentációs zavarral) született.
Munkatársnőm dohányozta végig a terhességét, igaz csak napi 1-2 szálat.A babája teljesen egészséges.
Különben a környékünkön (Bp., VIII.) strihel egy kb. 5-6 hónapban lévő leányka. Folyton lóg ki a cigi a szájából. Múltkor megpróbáltam rávenni, hogy menjen el védőnőhöz. Akkor mondta el nekem, hogy metadont is szed. Írjak majd mi lett a babával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!