Szerintetek normális, ha valaki még szoptatja a 3,5 éves (kiscsoportos óvodás) gyerekét?
Egyébként érdekes, hogy szóba került a nyilvános szoptatás, mint fő indok, pedig nem is volt a kérdésben.
Én nagyon támogatom a hosszútávú szoptatást, de a magam részéről pl. én sem szoptatnám nyilvánosan az x éves gyerkőcömet. Az mondjuk nem zavar, ha más teszi ezt, de persze azért körültekintően tegye (de ez minden életkorú babánál jogos elvárás a környezet részéről).
En nem szoptatnam, de szerintem is rendben van, nem szolok le senkit, mert maskepp el, mint en... Unom mar ezt a mentalitast... Minden anya ugy szoptat, ahogy akar, persze vannak hatarok, de nem kell tulozni itt a 20 eves korral, mert 3,5 eves gyerekrol van szo. Senkinek semmi koze hozza. Az meg, ha esetleg nehez lesz leszoktatni, legyen csak az illeto anyuka dolga.
Nyilvanos szoptatasrol meg annyit, meg szerencse, hogy nem a 3. hozzaszolotol es hozza hasonloktol kell kerni engedelyt hozza.
Hú, mennyi olyan szoptatós anyuka pontozgat, aki ekkora gyereket szoptat. Szinte végig 0%-osak az első válaszolók.
Én nem szoptatnék egy ekkora gyereket.
Miért töröltettétek a válaszomat????
Fel lett téve ide egy kérdés,amire én válaszoltam is,hogy abberrált dolognak tartom.Mi ezzel a probléma?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!