Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van olyan antidepresszáns...

Van olyan antidepresszáns amit szoptatás alatt lehet szedni?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 3. 20:11
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszi megvagyok.Vannak jobb és rosszabb napjaim.A stimulotont 4napig szedtem a frontint tovább.Két hétig nem szoptattam. Úgy fejtem.Eleinte 120-150ml-t tudtam fejni reggel este,pár nap után már csak 60-70-et.Gondolom a sok szorongás miatt csappant meg.Pedig előtte volt?hogy reggelre még folyt a tejem. Most újra szoptatok,igaz csak este,de ha rossz napom van muszály lefekvéskor be venni egy frontint,de akkor másnap este nem szoptatok.Nagyon szeretnék még szoptatni. A nagyot 17 hónapig szoptattam. Te hogy vagy? mennyi idős a babád? fiú v. lány?
2012. ápr. 22. 16:46
 12/14 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam,hogy az orvosom a szoptatás abbahagyását javasolta a gyógyszerek miatt,mivel már úgyis 9 hónapos a kicsi.
2012. ápr. 22. 20:23
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 4 gyerekem van.A legnagyobb 14 éves a legkisebb 2.

Én már 15 éves gyesen vagyok.

De nekem azt mondják az enyém tipikus gyes betegség.Már nehezen bírom itthon.Keresgélek is valami részmunkaidős állást,de sehol semmi.

4 gyerek mellett nem egyszerű találni,főleg ebben a mai világba.Nem szedek most semmit csak Magne B6-ot,ami igen meghozta az étvágyamat.A Neuroptimot 5 hónapig szedtem,de hatást nem igen éreztem,pedig közel 5000 ft.

Ha nem vagy jól s az orvosod is azt tanácsolja inkább hagy fel a szoptatással,minthogy szenvedj!

Anyatej nélkül is felnőnek egészségesen a gyerekek.Nekem az első három tápszeres volt és makk egészségesek.Csak a negyedik volt anyatejes.Ha viszont szeded ezeket a szereket,akkor nem lehet szoptatni.

Jobban vagy egyébként?

Én mikor megyek az orvoshoz mindig felírja a receptet már

(7 hónapja),s itthon áll.Ha tényleg rosszabbra fordul az állapotom újra elkezdem szedni.Csak ezektől a szerektől meg azért félek,hogy hozzászokok.Mert akkor tényleg jól van az ember,ha szedi.De utánna????Minden kezdődik előről,mert csak a tüneteket nyomja el,de nem gyógyít SZERINTEM!

2012. ápr. 24. 07:58
 14/14 A kérdező kommentje:
Szia! Mostanában egész jól vagyok. Most nem is szedek semmi gyógyszert. Reggel, este szoptatok,de ha újból előjön akkor tényleg abbahagyom. A gyógyszer szerintem is csak a tüneteket nyomja el. Én már valamilyen szinten megtanultam kezelni ezt a betegséget az évek során. Ha nem vagyok jól,akkor mindig mondom magamnak, hogy nem lessz semmi baj.
2012. ápr. 28. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!