Van olyan antidepresszáns amit szoptatás alatt lehet szedni?
Kedves Édesanya!
Biztosan van ilyen gyógyszer. Beszélje meg az orvosával, aki felírja Önnek. Ha konkrét nevet mond meg próbálok utánanézni, ha nem az orvosa segítségével a LactMed, E-LACTANTIA, Hale orvosi fórumokon utána lehet keresni a gyógyszereknek.
Biztosan van,de ilyenkor jobb a szoptatásokat kihagyni,mivel átjut az anyatejen.
De ezt inkább az orvossal beszéld meg!Nekem amit felírtak az nem szedhető szoptatás mellett.
Ez a Frontin 0,25 és a Rexetin.
Kedves Édesanya!
Gondolom pszichiáter írja Önnek a gyógyszert. A Frontin(alprazolam) helyett, pl. ha lorazepam hatóanyagu, rövidebb hatású benzodiazepine adnak, melynek nincsenek aktív metabolitjai nyugodtan folytatható a szoptatás. Azért írtam a fenti weboldalakat, mert azok valóban hasznosak a szakembereknek. Én szoptatási tanácsadó gyakornok és csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvos vagyok. Nem vagyok jártas abban, hogy Önnek milyen gyógyszerre van szüksége, de abban tudok segíteni, hogy az adott gyógyszerrel szoptathat-e. Üdvözlettel
Szoptatás alatt ezeket tényleg nem igazán lehet szedni.Ilyenkor mérlegelni kell,hogy milyen az állapotod s mennyire bírod gyógyszer nélkül ki.
Én se vagyok valami jól,de nem szedek semmit vagyis csak hébe-hóba.Anyatejleadás alatt jött ki rajtam s azóta se múlt el.Amit felírtak azt csak 2 hónapig szedtem,mert rettenetes fülzúgást kaptam a gyógyszertől,ami a mai napig se múlt el,pedig már 6 hónapja nem szedem.S visszajött a gyógyszer mellett az anyatejem is ami elapasztottak jóval előtte.
Voltam endokrinológián ott azt mondta az orvos ne szedjek ilyen szereket,mert megint visszajön az anyatejem.
Azóta csak tartom magam,de nem vagyok a toppon.
Viszont Neuroptimot szedek az erre a betegségre való éppen s magne B6-ot.
Ha szeded a Frontint az mellett lehet szoptatni?
Szerintem NEM!Mit mondott az orvosod?
Szia!
Hogy vagy?Szedsz valamit végül?
Szoptatsz még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!