Ha az elso babaval fogytal a szoptatas alatt, a masodik babaval mi varhato?
Figyelt kérdés
2012. márc. 15. 07:31
1/4 anonim válasza:
Szerintem ezt nem lehet előre megmondani. Én pl az elsővel híztam tíz kg-ot a szoptatás alatt, de ez inkább víz volt, mint tényleges súlytöbblet. Ettől függetlenül baromira zavart, mert normálisan ettem. Emellett össze-vissza jött meg a havim is. Akkor nagyon nehezen állt vissza a szervezetem a normál kerékvágásba( két év kellett hozzá, mire rendeződött minden). A második terhességem után viszont két hónap alatt lement rólam a babaháj ( 6 kg maradt a szülés után), és a havim is hat héttel a szülés után megjött, és azóta pontos is. Ugyanúgy ettem, mint az első alkalommal. Normál állapotomban nincs gondom a súlyommal, nálam az első terhesség alatt is, és után is a hormonjaim nem bírtak egyensúlyba kerülni.
2/4 anonim válasza:
Én a másodikkal is fogytam.
Elsőnél a terhesség alatt 10kg-ot híztam, onnan 15-öt fogytam.
Másodiknál 15-öt híztam és eddig 16-17 kg-t fogytam. Remélem nem fogok többet. Most 51 kg vagyok. Eszem rendesen, rendszeresen. :S
3 éves és 6,5 hónapos lányok:)
3/4 anonim válasza:
Én az 1. babámmal 23 kg-ot híztam, szülés után 3-4 hónappal le is ment, a 2. babámmal 18 kg-ot híztam és az is 3-4 hónap alatt lement. Most 2,5 éves a kicsi, és ugyanannyi kg vagyok, mint lánykoromban. Ha meglennének az akkori ruháim, szerintem még azokat is fel tudnám venni. Ha az 1. babával könnyedén lefogytál, akkor szr.-tem a 2. sem lesz nehezebb. Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!