Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi a véleményed a nyilvános...

Mi a véleményed a nyilvános szoptatásról?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok,hogy úton-útfélen szoptassunk,hanem ha véletlenül elhúzódik egy program akkor megetetnéd a babád,vagy hagynád hogy sírjon hazáig?
2012. márc. 13. 21:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
46%

Ja és milyen érdekes,hogy én 100szor szoptattam pl padon,orvosi rendelőben,stb és soha sneki nem bámult meg,az meg,hogy beszóljanak nekem teljesen ismeretlen. Esküszöm,egy rosszalló pillantsát nem kaptam soha.

Itt meg olyanokat olvasok,hogy a fülem kettéáll.Aki viszont provokativan szoptat,mindenféle takarás nélkül,csak azért mert neki joga van hozzá és megteheti..nos az ne lepődjön meg ha megbámulják..

2012. márc. 13. 22:39
 12/15 anonim ***** válasza:
76%
Teljesen természetes dolognak tartom.
2012. márc. 13. 22:55
 13/15 anonim ***** válasza:
Ahogy legtöbben en is szoptatnek de félrevonulva. Azért nem tudom melyik baba tud nyugodtan szopizni ezer inger között. Nekem a lefejt anyatej nem jo mert nem iszik uvegbol nem fogadja el, de inkabb azert probalom elkerulni a szoptatast mert ulve sem az igazi akkor mindig fuldoklik fekve szoktuk meg. Ugyhogy marad a sietes haza:) de senkit nem itelek el ezert ha tenyleg nem provokalni akar.
2012. márc. 13. 23:10
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem ítélem el, de én sem tudtam soha. Még az is zavart, ha anyám nézett közben itthon. Ha tudtam, hogy nem biztos, hogy hazérünk, vittem üvegben tápszert. Kb. 3x fordult elő egy év alatt, kibírtuk. :)
2012. márc. 14. 01:18
 15/15 anonim ***** válasza:
39%
Lám csak, lám, megint körbejárt a lepontozó kommandó. Teljesen tárgyszerű, értelmes válaszok vannak jól leértékelve. Úgy látszik, néhányan tényleg nem fogják fel a különbséget a "nem hasznos" meg a "nem értek egyet vele" között. Hajrá, jó pontozgatást!
2012. márc. 14. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!