Jó, ha így választom le?
Figyelt kérdés
9 hós a kisfiam, 1 éves koráig szeretném még szoptatni. Napi 3* szopizik még, reggel 2*, és este, a délutánit pár napja hagytuk el. Arra gondoltam, hogy mivel még 3 szopi van, így havi 1-et hagynék el, először a reggeli 2. szopit (hajnalban, és 9 kor szopik még, a 9 órásít hagynám el) utána a hajnalit, végül az estit. Így jó lehet? Persze nem fogom erőltetni, ha a babám nem akarja, de jó lenne, ha így kivitelezhető lenne.2012. márc. 6. 22:14
1/2 anonim válasza:
Az enyém két éves és még mindig nem bírom leszoktatni. Az éjszakák a legrosszabbak. Nem tudom hogy jó,e.. szerintem igen.
2/2 anonim válasza:
moncsa:miért akarod le választani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!