Sos! Van olyan anyuka aki mindent kipróbált, és semmi sem segített a tejnövelésen, VÉGÜL valami mégis? Mi volt az?
Kipróbáltam: gyakori szoptatás, Lactoherb, Urtica Urens 5ch, őszilé, Karamalz, grízes tészta, tészták, Milusan, vitaminok, tejbegríz, szaporító fejés
:(
Ha valakinél a fentiek közül bármelyik volt az utolsó mentsvár és segített, az is nyugodtan írja meg.
Egyéb ötlet is jöhet.
Még nem akarom feladni. :)
Én nem tudok szoptatni, fejek, és cumisüvegből adom neki. Hetekig sírtam, hogy nincs elég tejem, tápot kell adni a kicsinek. Mindent kipróbáltam, csak nem akart elég tej jönni.
Aztán egyik nap az asztalra csaptam, káromkodtam, kieresztettem a gőzt, elhordtam minden utolsó sz.m.t dolognak a szoptatást, fogtam a tápot, csináltam két adaggal, két alkalomra odaadtam neki, és azóta tök jó mennyiségeket fejek.
Szerintem stresszeltem, és idegeskedtem, és rossz anyának tartottam magam, és ezért nem jött. Most nevetgélek, iszok-eszek ezerrel, játszok a babának, és az asztalra tettem a tápot, ha nem lenne elég, akkor ezt kap.
Azóta van.
Hetekig próbáltam ezeket a csodaszereket. Nem jött be. Most jó anyának tartom magam, nyugodt vagyok, még jobban imádom a gyereket, és van tej. Sokszor ránézek a tápszerre és azt mondom, nyugi, ha nincs elég, azt még tudok neki adni. Annyira megnyugtat ez a tény, hogy azóta van.
Szívfájdalmam, hogy nem tudok szoptatni, de úgy fogom fel, hogy anyatejet kap, bármennyire is cumisüvegből adom neki.
Nekem se jött be semmi praktika, viszont a sok szénhidráttól (vn javaslata) hihetetlenül meghíztam, 1 pohár sört ittam, attól meg a maradék tejem is teljesen elapadt.
De én is elstresszeltem sajna, mindkét gyereknél... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!