Segíthetek? Van olyan anyuka aki már mindent kipróbált és mégsincsen teje?
Figyelt kérdés
Én már mindent kipróbáltam...nekem van tejem,csak szeretném ha több lenne,azaz ha egy ciciből ennék egyszerre. Voltam egy boltban(gyógynövényes),ahol egy kedves hölgy összeállított nekem egy csomagot,amit össze kellett kevernem és teaként megfőzni. Még csak 2napja iszom,de szerintem hatásos. Ha valakit érdekel szívesen leírom,hátha tudok segíteni.2009. aug. 3. 21:25
2/20 anonim válasza:
Engem is érdekel, az 1. babámmal alig volt tejem és csak 4 hónapig, most várom a másodikat, nagyon szeretném normálisan szoptatni...
3/20 anonim válasza:
Engem is érdekelne ,mert már egy hete próbálkozom mindennel,hogy több tejem legyen de nem akar sikerülni.Egy 3 hónapos kisfiú anyukája.
4/20 anonim válasza:
Én is szeretném megtudni. 2 hónapos manó anyuja
5/20 anonim válasza:
engem is nagyon érdekel. 3,5 hós baba anyukája
6/20 anonim válasza:
Minket is érdekel, már sok mindent kipróbáltunk egyik sem volt hatásos. Van még tejem csak sajnos pótolni kell
7/20 anonim válasza:
Én is szeretném megtudni,mert sajna nekünk is pótlás kell.
11 hetes kislány anyuja
8/20 anonim válasza:
Nekem is küldd el privátban légyszíves!
9/20 anonim válasza:
09.03-as voltam. elküldöd privatban, köszi
10/20 anonim válasza:
engem is érdekelnne még csak 8hetesek vagyunk és nem nagyon szeretném tápszerrel tömni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!