Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Homeopátiával hogyan segíthetek?

Homeopátiával hogyan segíthetek?

Figyelt kérdés
Az urtica urens 5 ch-s bogyót szopogatom, mert úgy érzem, nem igazán van annyi tejem, amennyi kellene. Naponta csak egyszer lehet 5 bogyót szopogatni belőle, vagy lehet többször is? A babám 4 hónapos kisfiú és már kap időnként tápszert is, mert sokszor sír szopizás után, ha adok egy kis tápszert, utána megnyugszik.
2011. jan. 12. 10:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Én napi 3x5 golyót szedtem. A másik homeos bogyó a ricinus communis, ami szintén növeli a tej mennyiségét, bár ezt még nem próbáltam.

Ami most nekem hatott az a humana granulátumos szoptatós tea.

A legjobb tejserkentő a gyakoribb szoptatás és ha mindkét ciciből szoptatsz.

2011. jan. 12. 15:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem az előbb említett ricinus vált be, 2x5 golyócska reggel és este, szopi közben. És igen, a gyakori szoptatás is nagyon jótékony hatású. Kitartás, próbáld gyakrabban cicire tenni és lehet, hogy a tápszert is elhagyjátok.
2011. jan. 12. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!