Sos! Van olyan anyuka aki mindent kipróbált, és semmi sem segített a tejnövelésen, VÉGÜL valami mégis? Mi volt az?
Kipróbáltam: gyakori szoptatás, Lactoherb, Urtica Urens 5ch, őszilé, Karamalz, grízes tészta, tészták, Milusan, vitaminok, tejbegríz, szaporító fejés
:(
Ha valakinél a fentiek közül bármelyik volt az utolsó mentsvár és segített, az is nyugodtan írja meg.
Egyéb ötlet is jöhet.
Még nem akarom feladni. :)
Vannak napok mikor több tejem van, de nem tudom mihez kötni, nem tudtam megfigyelni miért. Teljesen váratlanul.
Étkezés, stressz, mozgás,stb... fogalmam sincs.
Visszakérdés: Miből gondolod, hogy az igény szerinti szoptatás nálad nem jött be? Mik ezek a "negatív" tünetek?
Illetve tulajdonképpen mire számítasz ezzel kapcsolatban? Hogy találj valamit, amihez ragaszkodva minden nap ugyanúgy telik?
Remélem, érthetően fogalmaztam.
Én ezen kívűl kibróbáltam még a maci kávét, rántott levest, kecskerutafűteát, banánt. Egyetlen amit nem próbáltam, az a sör volt.
De utólag rájöttem, hogy a stressz és az állandó méregetés miatt apadt el a tejem.
Aham. Ez mikortól van így?
Menzesz?
görögszéna, kesudió, mák
majdnem elapadt, ezek hozták vissza
Hát ha a ciklusod kb. akkor tért vissza, akkor lehet, hogy ez az összefüggés.. Hát ezzel túl sokat nem nagyon lehet kezdeni. :S
Azért próbálkozz szerintem is, hátha a sok tipp közül valami bejön.
Ezek nekem is jól jönnek a listára. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!