Sos! Van olyan anyuka aki mindent kipróbált, és semmi sem segített a tejnövelésen, VÉGÜL valami mégis? Mi volt az?
Kipróbáltam: gyakori szoptatás, Lactoherb, Urtica Urens 5ch, őszilé, Karamalz, grízes tészta, tészták, Milusan, vitaminok, tejbegríz, szaporító fejés
:(
Ha valakinél a fentiek közül bármelyik volt az utolsó mentsvár és segített, az is nyugodtan írja meg.
Egyéb ötlet is jöhet.
Még nem akarom feladni. :)
Próbáltam mindent, 5-6 ezer forintos mothetlove kapszulákat, teákat...
Ami bejött, napi délelőtt és este 1 csomag popcorn! Annyi volt tőle, hogy még szoló után volt hogy fejtem és raktam el!
Nekem semmi nem vált be a praktikák közül, végül feladtam, és pótoltam - de utolsó ötletként vettem sns-t, és azzal adtam a pótlást.
Na ez bevált, mert nagyon sokat szopizott így, mindig jóllakott, megvolt az inger, termelődött a tej:)
2 hét alatt elhagytuk teljesen a pótlást, és még 1 évig szoptattam.
Mondjuk az sns ára elég húzós, de veheted használtan is, úgy jóval olcsóbb, elhasználni nem lehet, fertőtleníteni meg úgyis ki fogod az újat is:)
A lényeg, hogy a fejedben is rendezd le a dolgot, nekem ez is sokat segített- hogy eldöntöttem, nem parázok, meg stresszelek a szoptatáson, ha ez sem válik be, akkor kapja a tápszert tovább sns-en keresztül, és elfogadom, hogy így is felnő, és szép egészséges baba lesz:)
Köszönöm szépen mindenkinek, nagyon hasznos válaszokat kaptam, kipróbálom a tippeket.
Én egyébként most úgy vagyok, hogy nem küzdök már, nem idegeskedek, ezeket még kipróbálom magamon, hátha segítenek, ha csak egy kicsit segítenek már megérte nekem.
Azután ha végképp nem megy,akkor a természet így akarta, nem ellenkezem tovább. :)
Szép napot mindenkinek!
(és ha valaki persze most csatlakozik, még jöh
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!