Kicsi melleim miatt nincs annyi tejcsi, amennyit igényel a baba? Mindig pótolnom kell. Félek így leszokik a ciciről.
Nekem is picik a melleim, alapból 70-es B-t hordok, mégis simán szoptatok, 1 éves lesz a lányom. Tesóm mindig azt kérdezte, hogy tán a hátamból jön a tej? :D Tudtad, hogy a szopizott mennyiség 2/3-a szopás KÖZBEN termelődik? Vagyis szoptass gyakran és hosszan, ha megnyugtat, akkor fejjél is, én nem tettem, egyél-igyál eleget.
Nekem olyan volt, hogy reggel bőven volt tejcsim, akkor anyit fejtem csak le, hogy ne feszüljön, estére pedig úgy tűnt, kevés, akkor akár 2 órán át is szopizgatott a babám. Próbáltam ilyenkor adni a reggel lefjt tejcsit, de nem kérte, később tudtam meg, hogy sok baba csinálja ezt, és nem éhes, nem azért; és hízott is rendesen, 3 hónapos korára megháromszorozta a súlyát.
Kérdezd őt, biztosan tud segíteni:
Szia!
Lehet kapni olyan pici csőrös poharat (Medelának láttam pl.), próbáld meg abból itatni vele a lefejt tejcsit, mert a cumisüveg sok babánál bekavar úgy, hogy utána már nem kell a cici! Sok sikert!
Oké megpróbálom.De pohárból is ha tejcsit kap, még könnyebben jól lakik ugyanazzal, mint amiért a ciciből meg kell kínlódnia.Nem?Vagy ott más a technika?Még három hónapos sincs.Menni fog neki?
Köszi a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!