Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan baba, aki magától...

Van olyan baba, aki magától leszokik arról, hogy csak cicin alszik el?

Figyelt kérdés

11 hetes a kislányom, és jelenleg velem még csak cicin alszik el. A dédi el tudja altatni a vállán is, nekem nem megy, sem a kiságyban. Dédi szerint elrontom, anyám szerint majd leszokik róla.

Baj ez még ebben a korban? Tényleg leszokhat? VAgy már tennem kéne ellne? Tanácstalan vagyok..

2008. szept. 3. 21:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Előbb-utóbb leszokik róla... :D Az én nagyobbik lányom 2,5 éves volt, amikor cici nélkül elaludt, de végül is leszokott róla... :D A kisebbik 2 éves, de még 95%-ban cicivel alszik el. El nem rontod ezzel, csak legyen hozzá idegrendszered, hogy kibírd, amíg önként leszokik róla. Szóval, ha te úgy érzed, hogy kibírod, akkor hagyjad, aludjon el a cicin, ha nem bírod, akkor próbáld leszoktatni róla.
2008. szept. 3. 21:30
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer le fog szokni, de azt ne várd a közeljövőben. Ha van türelmed, akkor altathatod így is, nem fogod elrontani vele a kicsit. Viszont ha nagyon nem bírod, akkor próbáld meg leszoktatni róla. Az elején biztos nagyon nyűgös lesz, de ha nem veszed fel fél percenként, akkor hozzá fog szokni.
2008. szept. 3. 21:35
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Kislányom 7 hnapos, de detto:-) Hát tényleg erős idegrendszer kell hozzá. Végülis tanítanak...türelemre..
2008. szept. 4. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!