Van olyan baba, aki magától leszokik arról, hogy csak cicin alszik el?
Figyelt kérdés
11 hetes a kislányom, és jelenleg velem még csak cicin alszik el. A dédi el tudja altatni a vállán is, nekem nem megy, sem a kiságyban. Dédi szerint elrontom, anyám szerint majd leszokik róla.
Baj ez még ebben a korban? Tényleg leszokhat? VAgy már tennem kéne ellne? Tanácstalan vagyok..
2008. szept. 3. 21:25
1/3 anonim válasza:
Előbb-utóbb leszokik róla... :D Az én nagyobbik lányom 2,5 éves volt, amikor cici nélkül elaludt, de végül is leszokott róla... :D A kisebbik 2 éves, de még 95%-ban cicivel alszik el. El nem rontod ezzel, csak legyen hozzá idegrendszered, hogy kibírd, amíg önként leszokik róla. Szóval, ha te úgy érzed, hogy kibírod, akkor hagyjad, aludjon el a cicin, ha nem bírod, akkor próbáld leszoktatni róla.
2/3 anonim válasza:
Egyszer le fog szokni, de azt ne várd a közeljövőben. Ha van türelmed, akkor altathatod így is, nem fogod elrontani vele a kicsit. Viszont ha nagyon nem bírod, akkor próbáld meg leszoktatni róla. Az elején biztos nagyon nyűgös lesz, de ha nem veszed fel fél percenként, akkor hozzá fog szokni.
3/3 anonim válasza:
Kislányom 7 hnapos, de detto:-) Hát tényleg erős idegrendszer kell hozzá. Végülis tanítanak...türelemre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!