Akinek szülés előtt rendszeres volt a mensije (szinte napra pontos), annak szülés után hogyan alakult?
Az első gyerekkel 4 hónappal szülés után jött meg, olyan volt utána, mint az esti mese, hol volt hol nem. :)
Kb 1 év után helyre állt, de nem volt már annyira pontos, mint szülés előtt, akkor órára pontos volt, utána meg volt hogy 1-2 nappal előbb vagy később.
Második gyerek után 7 hónappal szülés után jött meg, viszonylag rendszeres lett egyből, de megmaradt az 1-2 nap előbb - később felállás!
A doki azt mondta, hogy akár 1 évbe is beletelhet mire minden helyre áll, és a szoptatás befejezése újból felboríthatja kis időre a dolgokat
Első szülésem után 6 hétre jöt meg, aztán 17 napra, aztán meg a lányom 8 hós koráig semmi. Akkor megjött (a nyár kellős közepén persze, pff...)és másfél hónapig többször volt meg mint nem. Volt hog két nap megvolt, aztán 2 nem, aztán 5 nap igen, aztán 3 nap nem. Aztán egyszer 40 napra jött. 11 hós múlt a lányom mikor abbahagyta a szopit. 1 éves volt mikor abbahagytam a bogyót, mert kistesót szerettünk volna. 3 napra hogy abbahagytam a bogyót megjött, aztán többet már nem, terhes lettem az ikrekkel.
Szóval első terhességem után minden volt csak nem rendszeres.
Most az ikrekkel megjött megint 6 hétre szülés után, aztán csak mikor 1 évesek voltak az ikrek. Akkor 2 hetente jött meg egy darabig, de a hossza 5-7 nap volt mindig. :-( Aztán 30-35 napra jött párszor, most meg megint 13 napra jött meg. Egy hónapja nem szopiznak a fiúk, 18 hósak. Szóval még 1,5 év után se állt be közel se. Most megyek majd dokihoz új gyógyszert íratni, mert már nem szopiznak ugye, nem tudom hogy az befolyásolja e majd, de jó lenne tudni hogy mikor számíthatok rá.
Terhességeim előtt órát lehetett hozzá igazítani, 28 nap volt mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!