Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Már szoptatás alatt kiderült,...

Már szoptatás alatt kiderült, hogy a Baba tejérzékeny? Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Pár napja tettem fel egy kérdést:

Három hónapos Babám csak szopik (teát-vizet sem kapott még).

Kb. egy hete van a székletében friss vér (nem emésztett)

Nem sok kb. akkora kis foltok,mint egy szezám mag.

Felmerült, hogy lehet, hogy érzékeny a tehéntejre ezért most nekem diétáznom kell.

Volt olyan akinek már ilyen korán, hasonló tünetekkel jelentkezett a tejérzékenység?

Gondolom, ameddig szopik nekem tejmentes diétát kell tartanom, de a hozzátáplálás majd hogy alakul?

Lehet, hogy ez csak egy átmeneti zűrzavar és mégsem lesz allergiás a tejre?

Írjatok, mert el vagyok keseredve és nem magamat sajnálom a diéta miatt....

2012. febr. 1. 12:07
1 2
 11/12 xStefix ***** válasza:

Jó, hát ők se istenek, de senki sem az, én is tudom.

Illetve én majd félig az leszek egyszer, mert mindkettő a szakterületem lesz. :D

Komolyra fordítva, az allergiák területe nagyon bonyolult és nehezen vizsgálható. Kérdező, azon túl, hogy több helyről informálódsz, szerintem az is hasznos lesz majd, ha a saját babádra is alaposan odafigyelsz, mert ugye ők nem olvassák a tankönyveket... Bár ez gondolom úgyis evidens. :)

2012. febr. 2. 12:18
 12/12 anonim ***** válasza:
2012. febr. 5. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!