Hogy kell fekve szoptatni?
Figyelt kérdés
Gondolom az ágyhoz közelebbi mellemből eszik.2009. máj. 30. 14:19
1/7 anonim válasza:
Igen:)
Oldalra fekszel,megtámasztod a fejed,lefekteted a babát,cica be a szájába és kész.Vagy valami másra gondoltál?
2/7 anonim válasza:
Egymással szemben fekszetek, a fejecskéje a te melled magasságában és az aló ciciből szív. Az én mellemm nagyon pici, így ilyenkor a baba alá kellett tennem egy összehajtott takarót, hogy mellmagasságba kerüljön :)
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm. Gondoltam kipróbálom, mert ez az idő álmosít, majd elalszom, hátha fekve is sikerülni fog.
2009. máj. 30. 14:33
4/7 anonim válasza:
1. válaszoló!
Szegény gyerkőcöd cicát dugsz a szájába? :)
Bocsi nem hagyhattam ki:)
Szép napot!
Kérdező! Ha nem cicát dugsz a szájába hidd el sikerülni fog:)))
Nagyon kényelmes is!
5/7 anonim válasza:
uhh bocsi félreírtam XD,ez az idő:D
6/7 A kérdező kommentje:
bimbóvédővel tudom szoptatni. :-) Nem sikerült, bekapta, szívta, majd kiköpte és inkább sírt. Azért nem adom fel. Addig meg marad ülve.
2009. máj. 30. 19:25
7/7 anonim válasza:
Persze, ne add fel, probalkozz tovabb, mert fekve tenyleg kenyelmesebb lesz neked, aludni is tudsz kozben esetleg. En ulve szoptattam a kezdetektol es amikor eloszor poziciot valtottam a babam nem akarta bekapni a cicimet es szo szerint a szemembe rohogott (2 hosan)... De aztan megszokta gyorsan a fekve szoptatast is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!