Szoptatással is túletethetem a kicsimet?
Szia!
Az én Lányom most 5 hónapos és már rendesen megduplázta a születési súlyát! Volt nyálkás kakink, kiderült, hogy kb kétszer annyit eszik mint "kellene"! Az elején Ő is 30 dekákat hízott egy hét alatt! Szóval ne aggódj! Túlenni nem fogja magát! Pont annyit eszik, amennyi neki kell! Hasfájásra Espumisam cseppet adj! Nekünk nagyon bevált! Nem olcsó dolog, de hatásos!
Üdv: Detti
Én is több helyen olvastam ezt a túletetést, de nekem a gyerekorvos a következőt mondta:
Az anyatejes babának meg kell küzdenie a tejciért, ezért csak annyit eszik, amennyire szüksége van. Lehet, hogy tovább is cumizik a cicin, de akkor már nem olyan erősen. Lehet látni a különbséget. Hát tényleg, az enyém emlékszem minden 3. korty után megállt lihegni, mert teljesen beleizzadt a szopásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!