Mit tudnék tenni, hogy meginduljon rendesen a tejem?
Figyelt kérdés
Kedden szültem a fiamat érzem, hogy rengeteg a tejem. Nem hajlandó cicizni és a kézi mellszívóval sem mentünk semmire. 1-2 csepp jön max. 3x akkorák a melleim mint normál állapotban és kő kemények, aludni nem tudok a fájdalomtól. Masszíroztuk a férjem is próbálta kiszívni de semmi. Valaki adjon valami tanácsot!
A gépi mellszívó csak a jövő héten érkezik.
2012. jan. 21. 11:00
11/11 A kérdező kommentje:
1-2 csepp eddig is volt. Megfogadtam a tanácsokat és masszíroztam valamint a meleg vizes zuhanyt is kipróbáltam. Bevetettem még a masszírozó gépet ami annyira rezgett, hogy nem éreztem fájdalmat. Egész délután ez ment. Aventes kézi mellszívóval sikerült 30-at aztán 20-at végül 40-et leszívnom tehát vacsira már tejcsit kapott. De még így is maradt benne. Viszont tudtam legalább aludni. A mai délelőttöm is ezzel telt. Holnap kijön a védőnő és kérek majd tőle segítséget. Nagyon szépen köszönök minden választ.
2012. jan. 22. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!