Mi a különbség a két Medela mellszívó között? Melyik a jobb?
Árban ez olcsóbb:
Ez drágább de annyival jobb is?!
Még ezzel szemezek mert 2 Mam cumisüveget vettem és még lenne kettő de ha nem jó a szívó nem érek vele semmit.
Ugyan a kérdésedhez 2 egyforma mellszívót linkeltél be, de szerintem másodiknak a Medela Harmonyt akartad. :)
Nekem van olyan olcsóbb húzogatós, de én nem szeretem. Egy érv szól mellette, hogy állítható a szívóerőssége, a pumpásnak úgy tudom nem. Nekem nagyon kényelmetlen volt húzogatni, szerencsére van hozzá motor. Bár nekem alapvetően a Medela nem jött be, lehet nagyobb szívófej kellene rá, de én már nem költök rá többet.
Előtte kézi pumpás Aventem volt, amit nagyon bánom hogy lecseréltem Medelára. Most egy kézivé alakítható elektromos Aventet vettem, ma fogom kipróbálni, de szerintem nem fogok csalódni.
A Mam-osat nem ismerem, de én mellszívóból vagy Aventet vagy Medelát vennék, kinek melyik jön be.
Nekem Medela Harmony van és nagyon szeretem. Nem tudom, hogy az aventos milyen; de ez halk, nagyon erős vákuumot csinál, egyszerű összerakni és nagy a tartálya.
Meg egyébként tapasztalat, hogyha vkinek van rendesen teje (és miért ne volna?) tulképp bármi jó a kifejéshez....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!