Mi a különbség az avent via isis és avent isis mellszívó között?
Figyelt kérdés
Az avent isis-t majdnem 8 hónapig használtam, és meg voltam vele maximálisan elégedve.
Szeretnék most egyet venni, de most ez a másik típusú van jobb áron.
Tapasztalatokat várok. Köszönöm mindenkinek.
2010. aug. 5. 17:50
1/6 anonim válasza:
Szerintem semmi. Az Aventnek van kézi és elektromos mellszívója, és ennyi.
2/6 anonim válasza:
Szerintem a via abban különbözik csak, hogy ugyanahhoz a mellszívóhoz nem egy 125 millis cumisüveget adnak, hanem egy via poharat adapterrel, tehát egy olyan edényt, amiben fagyaztható az anyatej, de attól még a mellszívó ugyanolyan:
1. [link]
2. [link]
Nekem sok a via poharam, az előző babának sokat fagyasztottam, de a cumisüvegek elöregedtek, így abból újak kellettek, ezért én nem a via változatot vettem. Szerintem az alapján dönts, hogy melyik kell jobban.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, úgy tűnik, hogy a sima isis lesz a nekem való.
2010. aug. 6. 08:46
5/6 Vilcsianyuja válasza:
Nekem Via van és szeretem, a poharakat használom most már a bébikajához is. Ha Viát veszel, ahhoz is tudsz cumisüveget csatlakoztatni, csak persze azokat külön meg kell venni. De az én gépemhez pl. adtak egy ajándék 125 ml-es cumisüveget is.
6/6 Vilcsianyuja válasza:
ja, és a pohárra is lehet tenni cumifejet, tehát ha nem akarsz fagyasztani, akkor is lehet használni. Tehát az elején cumisüvegként is használható a pohár, aztán ha felesleg marad, lehet benne fagyasztani (lehet poharat és fedelet venni külön is), és később a bébiételeket is lehet benne tárolni, fagyasztani. Viszont külön szerintem nem lehet adaptert kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!