Ha mellszívó akkor?
Nekem is Avent van, jól működött.
Leszámítva, hogy az enyém eléggé nyikorgott (nem tudom, ez egyéni dolog-e vagy jellemző..). De úgyis akkor és ott fejtem, amikor és ahol nem zavartam a gyerkőcöt.
Akiknek Aventos kézi mellszívója van azoktól kérdezném,hogy csak és kizárólag Aventes üveget lehet rácsatlakoztatni?
Mert nekem a Mam-os cumisüvegek a legszimpatikusabbak,azt nem lehet???
Nekem is aventos van, nagyon szeretem, amikor kell. Rögtön tudom fejni. Cumisüvegből is.
Szerintem boltban meg tudod nézni esetleg.
Bár teljesen mindegy szerintem. Mert én lefejem aventes pohárba és átöntöm cumisüvegbe ha szükség lenne rá. De hál istennek nincs. Ez akkor fontos, ha a baba nem hajlandó szopizni pedig van tejed. Ezt nem tudhatod előre. De azon a 10 másodpercen míg átöntöd a lefejt tejet a cumisüvegbe nem fog múlni semmi. Így mind1 ;)
Nekem az Avent nem vált be, nem volt elég a szivóereje. Második gyereknél Mam-ot vettem, annak állitható az erőssége, bevált :)
Már nem használom, ha valakit érdekel, irjon privit! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!