Kézi vagy gépi mellszivó?
sziasztok jövö ilyenkorra mármegszületik a második babám
elsö babánál kézi mellszivot használtam.....hadd ne mondjam mennyit ér.milyen gépimellszivót ajánlotok nekem?
illetve a igény szerinti szoptatásnál ugye nem kellállandóan fejnem majd. mert az elsö babámnál nyaggadtak hogy megadott órákba etessem, fejjek mindig mikor a babó evett. Ez annyira nem vált be ogy tápis lett a babám sajnos.
másik kérdés a terhességvége felé érdemes e és milyen homeopátiás szert venni hogy legyen elegendő tecsim?
Szia, nekem is gépi mellszívóm van, medela márka. Sajnos vírus miatt kétszer is kórházba került a lányom, azért kellett vennem. A gyógyszertárban ajánlották, nagyon meg voltam elégedve vele, nem bántam meg. Igény szerint szoptattam és soha nem fejtem. Kivéve a két kórházi esetet, akkor nagyon megküzdöttem, de szerencsére nem apadt el. 14 hós koráig szoptattam.
A homeopátiához nem értek, abban nem tudok segíteni, én nem szedtem semmit. Mikor kevés volt a tejem, pihentem és tartalmas kajákat ettem. pl. húsleves- vadas. Nekem ez segített, se a tea, sem a sör nem jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!