Aventes mellszívó! Melyik jobb a kézi vagy a gépi? Kinek melyik vállt be?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni melyiket válasszam. Van tapasztalat ezekkel?2010. márc. 27. 13:03
1/9 anonim válasza:
Szia!
Nekem kézi van, nagyon meg vagyok vele elégedve. Előtte Csöpi volt, attól meg minden más jobb szerintem...:)
6 hónapos kisfiú anyukája
2/9 anonim válasza:
Én a kézit csak ajánlani tudom.
3/9 anonim válasza:
Szia!
Nekem a kézi van.2 napja csak a gond van vele, mert fejéskor állandóan szerelnem kell,mert van benne egy pöcök(ami a vákumot csinálja),ami állandóan elmozdul a helyéről.
4/9 anonim válasza:
hát a kézi is tökéletes, de ha sokat fogsz fejni, inkább a kényelem miatt a gépit ajánlom. nekem a pici nem szopik, lefejt anyatejet eszik. a kézitől 2 hét alatt begyulladt a kezem, a gépi nagyon kényelmes.
5/9 anonim válasza:
Nem tudom, hogy milyen a gépi, de a kézi nekem nagyon bevált
6/9 anonim válasza:
Szia! Nekem gépi van. Szeretem és mivel sokat kell fejnem valszeg a kézivel fárasztó lenne.
7/9 Vilcsianyuja válasza:
ahh, nekem is párszor átszívta a vákum azt a fehér göncöt! szerintem ki kellene cserélni, azért adtak 3 db-ot a csomagban :o) csak még én is kivárok. egyébként én szeretem az avent kézit. sajnos gépit még nem próbáltam.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) Akkor inkább spórolok még a gépire egy keveset...:)
2010. márc. 27. 19:33
9/9 A kérdező kommentje:
Megvettem a gépit, s iszonyatosan jól bevált! Rengeteg tejcit le tudtam fejni, lényegében ez segített beindítani a tejemet, mert kisfiam 2 hétig intenzív osztályon volt, és nem lehetett velem. Így a tejci beindításában is óriási szerepe volt ennek a készüléknek. Ha valaki hasonló cipőben jár, én is csak ezt tudom ajánlani! Nekünk nagyon sokat segített.
2010. júl. 5. 23:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!